VIP 1:1 Transformational breathwork

Release your past, Reprogram your mind for succes & create your ideal future

Als je ondernemer bent en je hebt last van...

  • Niet weten hoe je juist verder moet om de groei te maken die je wil maken
  • Wel weten wat je te doen, maar het niet écht doen
  • Een gebrek aan motivatie of richting in je leven of je bedrijf
  • Twijfelen of terugkrabbelen bij belangrijke beslissingen
  • People-pleasen van klanten, team-leden of life/business partners
  • Jezelf of je diensten onderwaarderen en underpricen
  • Een te trage instroom van nieuwe klanten, of zelfs totaal gebrek eraan
  • Angsten en blokkades, zoals podium-angst of niet willen opdagen op camera

Dan is het tijd om te stoppen met jezelf en het succes van je business te saboteren en je subconscious identity te herprogrammeren voor succes

Kijk, het probleem is dat we allemaal onbewust vasthouden aan oude shitty stories, die ons vastzetten in belemmerende overtuigingen en saboterende patronen. Old shitty stories over je jeugd of recentere struggles.

Yes, we all have trauma. There, I said it.

Het probleem is: omdat je eraan blijft vasthouden worden die old shitty stories deel van hoe je naar jezelf kijkt in deze wereld. Ze worden deel van jouw onbewuste identiteit - je subconscious identity.

Niet goed. Zéker niet als als ondernemer.

Dus, als je wil dat jij en je business niet langer strugglen, dan is het cruciaal om die shitty old stories los te laten en de belemmerende overtuigingen en saboterende patronen te transformeren.

Hoe? Subconscious Identity Reprogramming.

Aka: je onbewuste identiteit herprogrammeren naar de meest succesvolle versie van jezelf.

En dat is waar ik je bij kan helpen.

Ik ben een expert in het transformeren van old shitty stories van ondernemers naar nieuwe inzichten, empowering beliefs en succespatronen, via persoonlijke VIP Transformational Breathwork sessies.

Zie mij als een hersenchirurg die je onbewuste herprogrammeert voor succes, zonder scalpel, maar met de kracht van je adem, de juiste woorden, muziek en een beetje magie.

Dit Is Wat Er Gebeurt Tijdens Een
Transformational Breathwork Sessie

En dat allemaal in 1 krachtige Transformational Breathwork sessie op jouw maat. Zonder dat je die shitty old stories moet herbeleven, maandenlange praat-therapie, ayahuasca ceremonies of jaren persoonlijk ontwikkelingswerk. En zonder scalpels.

Open je mind

Door bewust en intens te ademen brengen we je hersenen in de theta-brainwave staat, waardoor de deuren naar je onderbewustzijn wagenwijd open staan

Release Old Shitty Stories

Eens de deuren open staan is het tijd om de vastgezette emoties en trauma los te laten, zodat de belemmerende overtuigingen en saboterende patronen verdwijnen.

Insert Succes

En eens je vrij bent van de Shitty Old Stories is er ruimte om je onbewuste identiteit te re-wiren met empowering beliefs en succespatronen, zodat jij terug de meest succesvolle versie van jezelf wordt.

Dit wil zeggen: 
Byebye shitty old stories, hello succesvolle versie van jezelf

Overige "side effects" van Transformational Breathwork

01.

Downloads van nieuwe en innovatieve ideeën rechtstreeks vanuit het universum 

02.

Een betere gezondheid, vertering en voeling met je lichaam

03.

Heerlijk gevoel van bliss, harmonie en inner-peace

04.

Een spirituele awakening en gevoel van one-ness met iedereen, het universum en alles rondom jou

05.

Shift in bewustzijn en verhoogd probleemoplossend vermogen

06.

Meer vertrouwen in het leven en jezelf

07.

Meer daadkracht en energie gedurende daaropvolgende maanden

08.

Acceptatie van wat is, vooral bij verandering of moeilijke momenten zoals verlies of tegenslagen

09.

Vermindering of zelfs complete verdwijning van fysieke klachten, zoals rug-, nek- of hoofdpijn of depressieve gevoelens en gedachten

10.

Een betere connectie met je intuïtie, higher-self of divine consciousness

Ben jij klaar om die shitty old stories te laten vallen, te stoppen met die zelfsabotage en jezelf te herprogrammeren voor succes?

Heyhey, nice to meet you

Ik ben Gerrit Vromant

Als ondernemer, marketing- & business-coach runde ik samen met mijn partner onze 6-figure online business...

Om dan alles de vuilbak in te gooien en opnieuw te beginnen.

De voorbije jaren heb ik ontdekt dat échte business groei niet in cursussen, kennis, strategieën en tactics zit, maar in onze onbewuste identiteit. In wie we geloven dat we zijn.

Dat is waarom verschillende mensen die dezelfde informatie krijgen, altijd andere resultaten krijgen. We zijn allemaal anders.

Gelukkig is onze onbewuste identiteit "kneedbaar", en is onze hersenen re-wiren voor succes eigenlijk niet zo moeilijk... Als je ervoor open staat en bij de juiste persoon terecht komt (that would be me).

Dus, ben jij klaar voor échte transformatie op het meest diepe niveau?

Wat klanten zeggenDurf dit voor jezelf doen ♥️.

Het is een grote aanrader om een sessie op maat te doen. 

Gerrit luistert heel goed naar je, stelt de juiste vragen in zijn voorbereiding, durft diep graven om je zo goed mogelijk te begrijpen. Het is ontzettend belangrijk om aan jezelf te werken wanneer je met bepaalde zaken zit die je ergens tegenhouden, of die ervoor zorgen dat je niet je volledige zelf kan zijn. Het is de investering dubbel en dik waard. 

Kelly Cogen

CEO & Coach @ Centrum Natuurgeneeskunde en Voeding bij DierenIk heb geluk gezien! 

Wat ik gevoeld heb tijdens deze sessie is onbeschrijfelijk. De emoties, de kracht, de euforie, de duidelijkheid. Hoe Gerrit het begeleid en je door de moeilijke momenten loods is fantastisch. Het heeft heel veel in gang gezet, en ik weet niet meteen waar het gaat eindigen. Ik zou het zeker aanraden.

Florette Vervloet

Webdesigner @ Florette IntechPrachtig

Dit moet je zeker doen als je allerlei oude trauma's uit je onderbewustzijn en je lichaam wil halen. 

Op het einde zag ik een visioen van mijn nieuwe Self. 

Christine Thoné

Taalcoach FransMeer bewustwording en nieuwe inzichten

Transformational Breathwork met Gerrit is echt een aanrader om te doen. Dit helpt echt om oude patronen anders te bekijken en los te kunnen laten.

Ilse

OnderneemsterEr is veel geshift rond eigenwaarde

Tijdens de sessie is er iets losgekomen van mijn energetische talenten waardoor ik mezelf precies energetische heling gaf. Er na is er veel geshift in mijn leven rond hoe ik mijn waarde zie en hoe anderen daarmee omgaan. Voelt alsof ik sneller een les in zelfwaarde heb kunnen implementeren.

Elise Claes

Spiritueel coach @ Light Of Delphi

Waarom het werkt

Tijdens een Transformational Breathwork Journey gebruik ik een combinatie van verschillende tools om je onbewuste programmaties, gewoontes, trauma's, blokkades en limiterende overtuigingen in je onbewuste indentiteit te transformeren naar wat jij nodig hebt om die meest-succesvolle versie van jezelf te zijn.

Transformational Breathwork & Coaching
Hypnose & subconscious reprogramming
Binaural Beats & empowering music
Magic, Alchemy & Energetic Healing

Wat je krijgt

Deze Transformational Breathwork Journey is 100% gefocust op jouw persoonlijke transformatie. We pakken al jouw redenen van waarom iets is zoals het is aan, en transformeren die naar wat er werkt voor jou en wat jij nodig hebt om in de meest-succesvolle versie van jezelf te stappen.

STAP 1: Gratis & vrijblijvend Check-In gesprek (optioneel)

Niet zeker of dit iets voor jou is? Dan brengt dit gesprek jou de helderheid die je nodig hebt. Tijdens de Check-In Call bespreken we wat je tegenhoudt en wat je wil bereiken. Zo krijgen we beide helder of dit wat voor jou is of niet. Als we beide een ja voelen, plannen we de volgende stappen in.

Stap 2: Boek je sessie + Intake

Wanneer jij er helemaal klaar voor bent reken je online af en vul je het intake formulier in. Zo kan je mij perfect laten weten wat er speelt en kan ik mij voorbereiden. Daarna kan je online boeken in mijn agenda.

stap 3: jouw VIP Breathwork Sessie

Dit is waar de magic gebeurt. Vooraf bespreken we nog even kort jouw situatie en begeleid ik jou in een Transformational Breathwork sessie op maat waarbij jij loslaat wat je niet langer dient, en vervangen we deze door overtuigingen die je wél vooruit brengen in je business of je leven.

Achteraf bespreken we jouw next steps. De sessie gaat door in Leuven.

Iets voor jou?

Boek dan nu jouw VIP 1:1 Transformational Breathwork sessie

Investering: 50% korting: € 997 (excl BTW) - ipv € 1997

Inbegrepen

  • 1:1 Transformational Breathwork Sessie van 2u
  • En verder: emotional release, loslaten van oude blokkades en overtuigingen en nieuwe helpende overtuigingen in de plaats (priceless)
>
Success message!
Warning message!
Error message!