VIP 1:1 Transformational breathwork journey

Laat blokkades, belemmerende overtuigingen, programmaties en trauma's los

De Kracht Van Je Adem

Laat los wat je niet langer dient

We lopen allemaal rond met (onbewuste) gedachten, overtuigingen, blokkades en trauma's die voor een groot deel bepalen hoe we in het leven staan en wat we wel of niet doen.

Misschien heb je het gevoel niet goed genoeg te zijn? Of net te veel te zijn?

Misschien heb je moeite met liefde ontvangen, of iets waard zijn?

Misschien spreek je te weinig of net te veel je eigen waarheid, net wanneer het ertoe doet?

Allemaal tekenen die tonen dat er iets onbewust je tegenhoudt.

In een Transformational Breathwork sessie werken we via de adem naar de release van wat jou niet langer dient, en vervangen we dat door overtuigingen die je wél dienen.

De adem is een fantastische manier om toegang te krijgen tot je onbewuste

Door bewust op een bepaalde manier te ademen wordt je "monkey mind" gedeactiveerd en staan de deuren naar je onbewuste wagewijd open.

Hierdoor kunnen trauma's, belemmerende overtuigingen, onbewuste blokkades en programmaties losgelaten worden en vervangen worden door bekrachtigende overtuigingen die jou helpen om te bereiken wat je wil bereiken.

En dat zonder je trauma's opnieuw te beleven of eindeloos te praten.

Gewoon in 1 sessie.

Het heet ook niet voor niets
Transformational Breathwork

Heyhey, nice to meet you

Ik ben Gerrit Vromant

Jarenlang was ik succesvol marketing & business coach. Dat klopte. Tot het niet meer klopte.

Ik ging mij afvragen waarom sommige klanten wél fantastische resultaten behaalden, en anderen niet. Het lag niet aan de content en wat ze doen, maar aan wie ze ZIJN.

Dit bracht mij dit het inzicht dat het leven niet het resultaat is van wat we doen, maar van wie we zijn. En wie we zijn is "kneedbaar". Als je weet hoe je ermee kan "spreken".

Breathwork is 1 van de tools die mij de voorbije jaren in verbinding heeft gebracht met mijn onbewuste. Het bracht mij inzichten, moed, kracht, emotionele release, ...

Allemaal zaken die mijn persoonlijke en professionele transformaties mogelijk maakten. En in deze sessies kijk ik ernaar uit om jou te helpen om ook die transformatie te maken.


Waarom het werkt

Tijdens een Transformational Breathwork Journey gebruiken we een combinatie van verschillende tools om je onbewuste programmaties, gewoontes, trauma's, blokkades en limiterende overtuigingen in je onbewuste indentiteit te transformeren naar wat jij nodig hebt om die succesvolle versie van jezelf te zijn.

Transformational Breathwork & Coaching
Hypnose & subconscious reprogramming
Binaural Beats & empowering music
Magic, Alchemy & Energetic Healing

Hoe het werkt

Deze Transformational Breathwork Journey is 100% gefocust op jouw persoonlijke transformatie. We pakken al jouw redenen van waarom iets is zoals het is aan, en transformeren die naar wat er werkt voor jou en wat jij nodig hebt om in de reeds succesvolle versie van jezelf te stappen.

STAP 1: Gratis & vrijblijvend Check-In gesprek (optioneel)

Niet zeker of dit iets voor jou is? Dan brengt dit gesprek jou de helderheid die je nodig hebt. Tijdens de Check-In Call bespreken we wat je tegenhoudt en wat je wil bereiken. Zo krijgen we beide helder of dit wat voor jou is of niet. Als we beide een ja voelen, plannen we de volgende stappen in.

Stap 2: Boek je sessie

Wanneer jij er helemaal klaar voor bent reken je online af en boek je meteen jouw Exclusieve 1:1 Transformational Breathwork Journey in in mijn agenda. Lekker handig en snel.

stap 3: Transformational Breathwork Journey Sessie

Dit is waar de magic gebeurt. Tijdens deze halve dag bespreken we jouw situatie en begeleid ik jou in een Transformational Breathwork sessie op maat waarbij jij loslaat wat je niet langer dient, en vervangen we deze door overtuigingen die je wél vooruit brengen in je business of je leven. Deze gaan ofwel bij mij in Leuven door, ofwel op een locatie naar jouw keuze (thuis, op kantoor, ...). 

Iets voor jou?

Boek dan nu jouw exclusieve VIP 1:1 Transformational Breathwork Journey

Investering: € 997 (excl BTW)

Inbegrepen

  • 1:1 Transformational Breathwork Sessie van 2u
  • Tips & oefeningen voor thuis
  • En verder: emotional release, loslaten van oude blokkades en overtuigingen en nieuwe helpende overtuigingen in de plaats (priceless)
>
Success message!
Warning message!
Error message!